Blended learning

Uw trainingsaanbod schaalbaar maken? Doe het online! Laat deelnemers leren waar en wanneer ze willen. U kan ervoor kiezen om een training in zijn geheel te digitaliseren, maar u kunt ook de combinatie opzoeken tussen fysiek trainen en een deel digitaal. Dit noemen we Blended Learning. Een andere optie zijn onze virtual classrooms die wij technisch faciliteren. Hiermee brengen we zowel de trainer als de deelnemers zo dicht mogelijk bij een fysieke training als mogelijk.

Wat is een Virtual classroom?

Een virtual classroom is een online trainingsruimte, waar deelnemers, docenten en trainers eenvoudig via de computer, laptop of tablet in een digitale ruimte samen komen. Met een virtual classroom wordt een fysieke sessie nagebootst en aangevuld met de inzet van multimedia, simulaties en interactie.

Voor een hogere waardering van jouw online sessie. Hebben wij naast onze (mobiele)studio een e-learning ontwikkeld waarin we je technieken leren die jouw sessie een hogere waardering kunnen geven. Deze e-learning hebben we ontwikkeld in partnerschap met Devotion Training en is te koop via: www.devotiontraining.nl

Meer vrijheid en concentratie voor online deelnemers, docenten en trainers

Met blended learning kun je vanuit de studio of vanuit jouw favoriete trainingslocatie lesgeven op afstand.

Om je echt het gevoel te geven dat je voor een groep staat les te geven hebben wij drie schermen voor je ter beschikking. Tijdens het onderwijs sta je als docent voor deze schermen, waarbij een scherm gebruikt wordt om altijd de deelnemers op te zien, een scherm voor je presentatie of af te spelen video’s en een scherm voor de chat.

Het voordeel van de virtual classroom, boven een e-learning, livestream of webinar, is dat je als docent interactie hebt met alle deelnemers, maar ook de deelnemers onderling. Door het inzetten van een quiz of poll kan je als docent bovendien betrokkenheid stimuleren.

Het voelt alsof we echt bij elkaar zitten

Je wil de mogelijkheden van fysiek en digitaal trainen combineren ofwel: Blended learning? Laat je technisch ondersteunen! Je digitale training komt zo dicht mogelijk naar het niveau van een fysieke training. Zodat jij als trainer, je volledig kan richten op het geven van een kwalitatieve sessie.

Met onze mobiele studioset (streammobiel.nl) bieden wij een trainer een professioneel en comfortabel podium waarop je zicht hebt op de deelnemers, deelnemers kunnen eenvoudig vragen stellen, je deelt makkelijk je presentatie en onze regie schakkeld gemakkelijk over naar een video, muziek of andere media.

Maak je graag gebruik van fysieke middelen zoals een flipover? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het goed leesbaar voor de deelnemers in beeld gebracht wordt.

Voor de beste ervaring voor de deelnemers staan wij gedurende de sessie ook klaar voor eventuele vragen bij het gebruik van Zoom, het organiseren van breakouts, het starten van polls, het muten en unmuten van storende audio en het modereren van de chat. 

Schaalbaar

Heeft u behoefte aan meer sprekers, meer camera’s, meer ruimte? We ontvangen u dan graag in een van de bij ons aangesloten studios. Daar schalen we gemakkelijk op naar ieder gewenste setting.

Studio

Voor virtual classrooms, live streaming of opnames
1299 Per dag
  • Multicamera registratie
  • Regie technicus
  • Zoom host
  • Professionele belichting
  • HD opname van alle camera's

Streammobiel.nl

Voor virtual classrooms, live streaming of opnames
900 Per dag
  • Vanaf jouw favoriete locatie
  • Regie/Zoom host
  • Opname van uitzending
  • Excl. reiskosten (0,30 p/km)
Popular