Een bedrijfsfilm laten maken

Een eerste indruk met uw eigen verhaal

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo is vaak het eerste wat een zoekende klant ziet van uw bedrijf, dienst of product. In een zeer korte tijd wordt u beoordeeld en kiest een bezoeker ervoor om meer over u te willen weten of verder te gaan kijken.

Het is ook de manier om intern werknemers te informeren, instructies te geven of om training te geven. Denk hier bijvoorbeeld aan veiligheids instructies, verkooptraining of het delen van de visie voor het komend jaar.

Een bedrijfsfilm straalt ook professionaliteit uit. Het is een doordacht visitekaartje die het gevoel overbrengt die bij uw bedrijf past. Een eerste kennismaking die vertrouwen wekt.

Een bedrijfsfilm of een promotiefilm?

Waar een bedrijfsfilm een overkoepelend verhaal verteld over uw bedrijf, verteld een promotiefilm iets over uw product of dienst. Bij ieder is het belangrijk om goed na te denken over wat u wilt overbrengen op de kijker. Uiteraard zijn wij er voor om hier samen met u over na te denken.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm voor op uw website gaat goed samen met promotiefilms over uw producten of diensten. Wij denken graag mee over hoe u dit goed kunt inzetten voor uw bedrijf.

Wij maken geen onderscheid tussen grote of kleine bedrijven. Onze diensten kosten voor ieder bedrijf hetzelfde. Om deze transparantie inzichtelijk te maken hebben wij onze film/video calculator gemaakt. U kunt deze vinden op www.watkostmijnvideo.nl. Hier vult u eenvoudig uw wensen voor uw film in en ontvangt u binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte in uw mailbox.