videoproductie van Any to Many

Een scherp beeld met heldere communicatie

Any to Many legt dagelijks content vast om te verspreiden of om voor altijd te herinneren.

Maar, we gaan verder dan alleen vastleggen! Denken mee over het gewenste gevoel, het beoogde effect en het te behalen resultaat. Geen enkele videoproductie is hetzelfde, onze inzet wel.

Video is de dienst waar we bekend om staan. Hierop hebben we ons bedrijf gebouwd. Maar er zijn veelzijdige media specialisaties in ons team. Hierdoor  kunnen wij de meest uiteenlopende media projecten realiseren.

Benieuwd wat uw film- of videoproductie zou kosten? Doe de check hier.

Registraties

Uw evenement, presentatie, toneel uitvoering, optreden, ceremonie of feest vastgelegd om voor altijd te herinneren.

Promotie

Marketing content in bewegend beeld en geluid. Bedrijfsfilm, aftermovie, productvideo, livestream of webinar ter promotie van uw bedrijf, product en/of dienst.​

Online training

Virtual classrooms en E-learning. Digitaal leren op afstand. Transformeer uw trainings portfolio naar een schaalbare online dienst.

Videoregistraties

Een toneel uitvoering, een bedrijfspresentatie, een trouwceremonie, het zijn allemaal momenten om vast te leggen. Een videoproductie om later nog een keer naar terug te kijken of om naar een groter publiek te verspreiden.

Promotie video

Uw bedrijf, dienst of product levendig overbrengen op uw klanten! Dat is waar video effectief voor ingezet wordt. Denk hierbij aan videomarketing in de vorm van een aftermovie van uw evenement, een bedrijfsfilm, een reclamevideo voor een productlancering of om het faciliteren van een webinar.

Online training

Uw trainingsaanbod schaalbaar maken? Doe het online! Laat deelnemers leren waar en wanneer ze willen. U kan ervoor kiezen om een training in zijn geheel te digitaliseren, maar u kunt ook de combinatie opzoeken tussen fysiek trainen en een deel digitaal. De investering in digitale content is eenmalig. Daarna kan deze training aan een wereldwijd publiek aangebieden worden zonder extra inspanning van een trainer.